Publikavimo data: 2024-09-14
Avarinis krantas
Šį receptą perėmiau iš savo pažįstamos, kuri khinkalą gamina paprastai ir labai skaniai. Norint paruošti šį patiekalą, nereikia sugaišti daug laiko formuojant tešlą.
Žingsnis 1
Virkite mėsą, kol ji išvirs. Kai vanduo užvirs, nuimkite putas. Nulupkite bulves ir išvirkite jas kartu su mėsa. Kai mėsa išvirs, išimkite ją kartu su bulvėmis.
Žingsnis 2
Tuo tarpu išminkykite tešlą. Leiskite jai šiek tiek pailsėti.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 3-4 dalis ir iškočiokite maždaug 1 cm storio tešlą. Tada supjaustykite vidutinio dydžio kvadratėliais. Kepkite kvadratėlius ant vidutinės ugnies 4 minutes, retkarčiais pamaišydami. Dantų krapštuku patikrinkite, ar jie iškepę.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką, įmaišykite jį į grietinę arba pomidorų pastą.
Kategorijos