Publikavimo data: 2024-01-01
Obuolių ir cukinijų blyneliai receptas
Jei mėgstate cukinijų receptus, ypač paplotėlius, pabandykite pasigaminti desertinę šio patiekalo versiją su cukinijomis ir šviežiais obuoliais. Dėl cinamono ir cukranendrių cukraus obuolių ir cukinijų paplotėliai įgauna pikantišką prieskonį. Šis patiekalas puikiai tinka pusryčiams, desertui ar lengvam užkandžiui.
Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių. Nuplaukite vištos kiaušinį, obuolį ir cukiniją.
Žingsnis 2
Nulupkite obuolį nuo kauliukų ir nulupkite odelę, jei ji kieta. Tada obuolius sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Cukiniją taip pat sutarkuokite ir sumaišykite su obuoliu.
Žingsnis 4
Obuolius ir cukiniją sudėkite į gilų dubenį, suberkite cinamoną, cukranendrių cukrų, kiaušinį ir miltus. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Ant keptuvės paskirstykite 2 valgomuosius šaukštus tešlos (=1 frikatas). Kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.
Žingsnis 6
Dėkite bulvytes ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. Patiekite karštas.
Kategorijos