Aviečių biskvitas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aviečių biskvitas

Aromatingas minkštas rausvas biskvitas bus puikus pagrindas naminiam pyragui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Aviečių biskvitas Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių. Trynius plakite su cukrumi, kol baltymai išbals ir cukrus ištirps.

Žingsnis 2

Aviečių biskvitas Žingsnis 2
Įpilkite aviečių tyrės. Suberkite persijotus miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Aviečių biskvitas Žingsnis 3
Kiaušinių baltymus plakite su žiupsneliu druskos, kol susidarys standžios viršūnės.

Žingsnis 4

Aviečių biskvitas Žingsnis 4
Palaipsniui įmaišykite baltymus į mišinį, maišydami mentele po kiekvienos baltųjų baltymų porcijos.

Žingsnis 5

Aviečių biskvitas Žingsnis 5
Dėkite masę į kepimo formą ir pašaukite į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 20-25 min., kol iškeps (degtukas ar dantų krapštukas turi būti sausas).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kepimas orkaitėje, desertai, pyragaičių desertai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, užkandis, pyragai, sausainiai, Naujųjų metų desertai, receptų knyga

Kategorijos