Publikavimo data: 2025-08-18
Aviečių biskvitas
Aromatingas minkštas rausvas biskvitas bus puikus pagrindas naminiam pyragui.
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių. Trynius plakite su cukrumi, kol baltymai išbals ir cukrus ištirps.
Žingsnis 2
Įpilkite aviečių tyrės. Suberkite persijotus miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Kiaušinių baltymus plakite su žiupsneliu druskos, kol susidarys standžios viršūnės.
Žingsnis 4
Palaipsniui įmaišykite baltymus į mišinį, maišydami mentele po kiekvienos baltųjų baltymų porcijos.
Žingsnis 5
Dėkite masę į kepimo formą ir pašaukite į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 20-25 min., kol iškeps (degtukas ar dantų krapštukas turi būti sausas).
Kategorijos