Aviečių punšas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Aviečių punšas

Punšui gaminti geriau naudoti šviežias uogas, bet tinka ir šaldytos uogos. Dėl aviečių, imbiero ir citrinos derinio gėrimas yra vitamino C lobynas. Karštas aviečių punšas padės sergant peršalimo ligomis ir skaudant gerklei, tačiau gėrimą galima patiekti ir šaltą su ledo kubeliais. Gamindami šį receptą naudokite šviežias avietes ir gvazdikėlius kaip prieskonius.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
61 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aviečių punšas Žingsnis 1
Paruoškite punšą. Avietes ir vaisius su cukrumi užpilkite arbata ir imbieru, suberkite gvazdikėlius ir pastatykite ant silpnos ugnies. Maišydami užvirinkite. Nuimkite nuo ugnies. Patiekite punšą keraminiuose puodeliuose arba karštų gėrimų stiklinėse.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos