Avienos cholodets pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Avienos cholodets

Cholodetai gaminami iš įvairių rūšių mėsos, įskaitant avieną. Jis skanus ir sotus, greitai užšaldomas. Šio patiekalo dėka organizmas prisotinamas naudingomis medžiagomis. Kholodets - kolageno, kuris būtinas, kad kaulai, dantys ir sąnariai išliktų sveiki, šaltinis. Jis suteikia odai elastingumo ir padeda mažinti celiulitą.
Gaminimo laikas
750 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.42/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avienos cholodets Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Į puodą įpilkite šalto vandens, sudėkite mėsą ir užvirinkite. Nugriebkite putas ir sudėkite svogūną. Virkite 3,5 valandos ant silpnos ugnies. Perkelkite mėsą ant pjaustymo lentos.

Žingsnis 2

Avienos cholodets Žingsnis 2
Paruoškite sultinį ir mėsą. Pertrinkite sultinį per sietelį ir marlę. Mėsą išimkite iš kaulų ir smulkiai supjaustykite. Uždekite sultinį ant ugnies, sudėkite į jį mėsą, perlines kruopas ir lauro lapą. Pasūdykite ir įberkite pipirų. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite dar 1 valandą. Išimkite lauro lapą ir supilkite cholodets į formeles. Kai atvės iki kambario temperatūros, dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Tai užtruks 6-8 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos