Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Į puodą įpilkite šalto vandens, sudėkite mėsą ir užvirinkite. Nugriebkite putas ir sudėkite svogūną. Virkite 3,5 valandos ant silpnos ugnies. Perkelkite mėsą ant pjaustymo lentos.
Žingsnis 2
Paruoškite sultinį ir mėsą. Pertrinkite sultinį per sietelį ir marlę. Mėsą išimkite iš kaulų ir smulkiai supjaustykite. Uždekite sultinį ant ugnies, sudėkite į jį mėsą, perlines kruopas ir lauro lapą. Pasūdykite ir įberkite pipirų. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite dar 1 valandą. Išimkite lauro lapą ir supilkite cholodets į formeles. Kai atvės iki kambario temperatūros, dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Tai užtruks 6-8 valandas.