Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į mėsą sudėkite žaliuosius svogūnus, pasūdykite, pagardinkite pipirais, kalendra ir česnaku. Suberkite žoleles (petražoles, bazilikus, krapus ir kalendras). Masę gerai išmaišykite. Gautą faršą reikia kelis kartus suplakti. Norėdami tai padaryti, suspauskite faršą ir supilkite į dubenį. Tada maišykite ir kartokite, kol jos konsistencija taps lipnesnė. Dėkite į šaldytuvą 2 valandoms atšaldyti, kad faršas gerai sukietėtų.
Žingsnis 2
Toliau formuokite lulia kebabus. Paimkite apie 150 g maltos mėsos ir įdarykite baklažanus bei paprikas, suformuodami pailgą kotletą. Tada suverkite lulia kebabą su daržovėmis ant iešmelių bet kuriuo patogiu būdu (išilgai arba skersai) ir išdėliokite ant kepimo skardos.