Bulvių kebabas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Bulvių kebabas

Svarbiausia pasirinkti bulvių veislę, nes ne bet kokia šakninė daržovė tinka lulia kebabui. Veislė turėtų turėti daug krakmolo: kuo jo daugiau, tuo tirštesnė ir glotnesnė bus bulvių košė. Lulia kebabas iš bulvių gali būti ruošiamas įpylus augalinio aliejaus arba, kaip ir tradiciniai lulia kebabai, su lašiniais ar kurmio taukais, jie turi būti švieži. Tai galima nustatyti paprastai. Riebalai turi turėti ryškų avienos kvapą, o pats kurdukas turi būti ryškiai baltos spalvos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių kebabas Žingsnis 1
Paruoškite bulvių faršą. Kai bulvės bus paruoštos, atvėsinkite jas, nulupkite ir pertrinkite per mėsmalę. Nemalkite bulvių blenderiu ir jų nesutrinkite. Tada į bulves įberkite ciberžolės ir augalinio aliejaus. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite bulvių mišinį ir palikite jį 20-30 min. brinkti.

Žingsnis 2

Bulvių kebabas Žingsnis 2
Formuokite bulvių paplotėlius lulia kebabui. Sudrėkinkite rankas vandeniu ir iš bulvių masės suformuokite "dešreles". Tada suverkite jas ant iešmelių arba medinių pagaliukų. Dėkite iešmelius su bulvių "dešrelėmis" ant grotelių ir kepkite, kol bus paruošti. Tai užtruks 7-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos