Lula kebabas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Lula kebabas receptas

Sultingas lulia kebabas yra vienas garsiausių Kaukazo virtuvės patiekalų. Paprastai jį sudaro ėriena, lašiniai, svogūnai ir prieskoniai, tačiau mūsų receptas bus malta jautiena. Svarbiausia šią maltą mėsą kruopščiai išminkyti, tai paprastai trunka apie 15 minučių. Tuomet jūsų lula kebabas išeis ne prastesnis nei kebabinėje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lula kebabas receptas Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C temperatūros. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Paruoškite 4 iešmelius. Pamirkykite juos šaltame vandenyje.

Žingsnis 2

Lula kebabas receptas Žingsnis 2
Maltą mėsą pagardinkite druska ir pipirais ir sudėkite smulkintą svogūną. Mėsą minkykite apie 15 minučių, tada 20 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Lula kebabas receptas Žingsnis 3
Paimkite ¼ maltos mėsos ir atsargiai apvyniokite ją aplink iešmą. Tą patį padarykite ir su likusia maltos mėsos dalimi.

Žingsnis 4

Lula kebabas receptas Žingsnis 4
Mėsos iešmelius 15 minučių pašaukite į įkaitintą 220 °C orkaitę.

Žingsnis 5

Lula kebabas receptas Žingsnis 5
Patiekite lula kebabą karštą, jei pageidaujate, su daržovėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos