Publikavimo data: 2024-02-04
Lula kebabas receptas
Sultingas lulia kebabas yra vienas garsiausių Kaukazo virtuvės patiekalų. Paprastai jį sudaro ėriena, lašiniai, svogūnai ir prieskoniai, tačiau mūsų receptas bus malta jautiena. Svarbiausia šią maltą mėsą kruopščiai išminkyti, tai paprastai trunka apie 15 minučių. Tuomet jūsų lula kebabas išeis ne prastesnis nei kebabinėje.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C temperatūros. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Paruoškite 4 iešmelius. Pamirkykite juos šaltame vandenyje.
Žingsnis 2
Maltą mėsą pagardinkite druska ir pipirais ir sudėkite smulkintą svogūną. Mėsą minkykite apie 15 minučių, tada 20 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Paimkite ¼ maltos mėsos ir atsargiai apvyniokite ją aplink iešmą. Tą patį padarykite ir su likusia maltos mėsos dalimi.
Žingsnis 4
Mėsos iešmelius 15 minučių pašaukite į įkaitintą 220 °C orkaitę.
Žingsnis 5
Patiekite lula kebabą karštą, jei pageidaujate, su daržovėmis.
Kategorijos