Jautienos lulia kebabas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Jautienos lulia kebabas

Lulia kebabas - tai ant grotelių kepta arba kepta malta mėsa. Lulia kebabas yra vienas iš įvairių patiekalų, turinčių bendrą pavadinimą "kebabai", t. y. kepta mėsa. Pavyzdžiui, šašlykas - tai kepti mėsos gabaliukai, arba, kaip mes esame įpratę, kebabas. Doner kebabas - tai pitos duonoje kepta mėsa, šavarma. Lulia kebabas yra labai populiarus patiekalas, kilęs iš Kaukazo ir Turkijos virtuvės. Lulia kebabo atmainų galima rasti ir Azijos virtuvėje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.56/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos lulia kebabas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Jautienos lulia kebabas Žingsnis 2
Susmulkinkite petražoles ir kalendras.

Žingsnis 3

Jautienos lulia kebabas Žingsnis 3
Patikrinkite mėsą.

Žingsnis 4

Jautienos lulia kebabas Žingsnis 4
Sudėkite žoleles, prieskonius ir svogūnus. Tešlą kruopščiai minkykite 15 minučių.

Žingsnis 5

Jautienos lulia kebabas Žingsnis 5
Minkykite faršą tol, kol ji taps klampi ir nebelips prie rankų.

Žingsnis 6

Jautienos lulia kebabas Žingsnis 6
Suformuokite lygias 3 cm storio dešreles.

Žingsnis 7

Jautienos lulia kebabas Žingsnis 7
Įkaitinkite grilio keptuvę su augaliniu aliejumi. Į keptuvę sudėkite dešreles. Kepkite ant didelės ugnies po minutę iš kiekvienos pusės, kol apskrus.

Žingsnis 8

Jautienos lulia kebabas Žingsnis 8
Sumažinkite ugnį ir kepkite lulia kebabus, kol iškeps, 10-12 minučių, retkarčiais apversdami. Paruoštas dešreles patiekite su žolelėmis ir pitos duona.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos