Avinžirniai garnyrui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Avinžirniai garnyrui

Avinžirniai yra maistingi ankštiniai augalai, ypač paplitę Afrikoje, Šiaurės Amerikos valstybėse ir Azijoje. Iš avinžirnių gaminama daug karštųjų patiekalų ir užkandžių. Pagrindiniai jų yra humusas ir falafeliai. Viena naudingiausių šios kultūros savybių - padeda sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje, gerina virškinimą, šalina toksinus ir toksinus.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
28 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avinžirniai garnyrui Žingsnis 1
Avinžirnius nusausinkite ir nuplaukite.

Žingsnis 2

Avinžirniai garnyrui Žingsnis 2
Užvirinkite vandenį ir supilkite avinžirnius. Kai vanduo vėl užvirs, sumažinkite ugnį ir uždenkite avinžirnius dangčiu. Virkite avinžirnius apie 1 valandą ant silpnos ugnies. Likus 10 minučių iki virimo, pagal skonį pasūdykite avinžirnius.

Žingsnis 3

Avinžirniai garnyrui Žingsnis 3
Išvirusius avinžirnius išmeskite į sietelį. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos