Publikavimo data: 2024-04-09
Avinžirniai garnyrui
Avinžirniai yra maistingi ankštiniai augalai, ypač paplitę Afrikoje, Šiaurės Amerikos valstybėse ir Azijoje. Iš avinžirnių gaminama daug karštųjų patiekalų ir užkandžių. Pagrindiniai jų yra humusas ir falafeliai. Viena naudingiausių šios kultūros savybių - padeda sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje, gerina virškinimą, šalina toksinus ir toksinus.
Žingsnis 1
Avinžirnius nusausinkite ir nuplaukite.
Žingsnis 2
Užvirinkite vandenį ir supilkite avinžirnius. Kai vanduo vėl užvirs, sumažinkite ugnį ir uždenkite avinžirnius dangčiu. Virkite avinžirnius apie 1 valandą ant silpnos ugnies. Likus 10 minučių iki virimo, pagal skonį pasūdykite avinžirnius.
Žingsnis 3
Išvirusius avinžirnius išmeskite į sietelį. Gero apetito!
Kategorijos