Publikavimo data: 2025-08-18
Avinžirniai ir kalakutiena
Patiekalas yra įdomaus ir neįprasto skonio, kuriuo galite nustebinti savo šeimą.
Žingsnis 1
Avinžirnius per naktį pamirkykite šaltame vandenyje, nuplaukite, 2 valandas virkite ant vidutinės ugnies dideliame kiekyje vandens, likus 40 minučių iki virimo pasūdykite avinžirnius ir užvirkite kalakutieną, o kai tik užvirs, pasūdykite. Išvirusius avinžirnius supilkite į keptuvę, prieš tai ją patepdami aliejumi.
Žingsnis 2
Sudėkite griežinėliais pjaustytą kalakutieną, tarkuotas vidutinio dydžio morkas, pomidorų pastą ir supilkite kalakutienos sultinį, kad apsemtų visus ingredientus. Užvirus įpilkite apynių-sunelių ir, jei reikia, druskos.
Žingsnis 3
Troškinkite 10-15 minučių po dangčiu, kol išgaruos visas sultinys.
Kategorijos