Avinžirniai ir kalakutiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Avinžirniai ir kalakutiena

Patiekalas yra įdomaus ir neįprasto skonio, kuriuo galite nustebinti savo šeimą.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Avinžirniai ir kalakutiena Žingsnis 1
Avinžirnius per naktį pamirkykite šaltame vandenyje, nuplaukite, 2 valandas virkite ant vidutinės ugnies dideliame kiekyje vandens, likus 40 minučių iki virimo pasūdykite avinžirnius ir užvirkite kalakutieną, o kai tik užvirs, pasūdykite. Išvirusius avinžirnius supilkite į keptuvę, prieš tai ją patepdami aliejumi.

Žingsnis 2

Avinžirniai ir kalakutiena Žingsnis 2
Sudėkite griežinėliais pjaustytą kalakutieną, tarkuotas vidutinio dydžio morkas, pomidorų pastą ir supilkite kalakutienos sultinį, kad apsemtų visus ingredientus. Užvirus įpilkite apynių-sunelių ir, jei reikia, druskos.

Žingsnis 3

Avinžirniai ir kalakutiena Žingsnis 3
Troškinkite 10-15 minučių po dangčiu, kol išgaruos visas sultinys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos