Publikavimo data: 2024-04-06
Avinžirniai pomidorų padaže
Avinžirniai pomidorų padaže - paprastas ir sveikas daržovių patiekalo receptas. Pačiuose avinžirniuose yra daug baltymų, todėl patiekalas ilgam suteikia energijos. Avinžirniai su pomidorų padažu idealiai tinka badaujantiems žmonėms, nes padės papildyti baltymų normą. Patiekalą galima gaminti iš šviežių arba konservuotų avinžirnių.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, pakepinkite svogūną, česnaką ir salierą, kol taps skaidrūs. Sudėkite pomidorus ir maišydami kepkite ant silpnos ugnies. Po 7 minučių sudėkite itališkas žoleles, druską ir pipirus.
Žingsnis 2
Išvirkite avinžirnius ir sumaišykite su daržovėmis. Sudėkite avinžirnius į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite 20 minučių nuo virimo temperatūros, tada nusausinkite. Sudėkite avinžirnius į puodą, išmaišykite ir troškinkite 30 minučių ant silpnos ugnies, kol avinžirniai suminkštės. Išmaišykite ir virkite 30 minučių ant silpnos ugnies, kol avinžirniai suminkštės.
Kategorijos