Avinžirnių košė su ciberžole pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Avinžirnių košė su ciberžole

Neįprastas garnyras iš paprastų skaldytų žirnių, pagardintas aromatinga geltonąja ciberžole. Šis prieskonis puikiai papildo neutralų žirnių skonį ir suteikia jiems švelnų prieskonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Avinžirnių košė su ciberžole Žingsnis 1
Žirnius virkite bent 1 litre vandens, kol jie suminkštės. Tada nusunkite didžiąją dalį vandens, palikdami šiek tiek, kad tyrė būtų vientisos kreminės tekstūros. Sudėkite sviestą ir ciberžolę ir viską sumaišykite blenderiu.

Žingsnis 2

Avinžirnių košė su ciberžole Žingsnis 2
Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Viską kruopščiai suplakite mikseriu iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Avinžirnių košė su ciberžole Žingsnis 3
Perkelkite žirnių košę su ciberžole į lėkštę ir papuoškite keliais petražolių lapeliais. Galite patiekti, mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos