Publikavimo data: 2025-08-17
Avinžirnių košė su ciberžole
Neįprastas garnyras iš paprastų skaldytų žirnių, pagardintas aromatinga geltonąja ciberžole. Šis prieskonis puikiai papildo neutralų žirnių skonį ir suteikia jiems švelnų prieskonį.
Žingsnis 1
Žirnius virkite bent 1 litre vandens, kol jie suminkštės. Tada nusunkite didžiąją dalį vandens, palikdami šiek tiek, kad tyrė būtų vientisos kreminės tekstūros. Sudėkite sviestą ir ciberžolę ir viską sumaišykite blenderiu.
Žingsnis 2
Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Viską kruopščiai suplakite mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Perkelkite žirnių košę su ciberžole į lėkštę ir papuoškite keliais petražolių lapeliais. Galite patiekti, mėgaukitės!
Kategorijos