Publikavimo data: 2024-03-23
Kreminė brokolių tyrė
Brokolių tyrė - vis labiau populiarėjantis garnyras. Be puikaus skonio, brokolių tyrė turi daug maistingųjų medžiagų: vitaminų C, K, B9, B5 ir mineralų. Pridėjus grietinėlės, tyrė tampa sodresnė, aromatingesnė ir maistingesnė. Sveikas maistas gali ir turi būti skanus!
Žingsnis 1
Atskirkite žiedynus nuo brokolių.
Žingsnis 2
Brokolius sudėkite į puodą su vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Užvirinkite ir sumažinkite ugnį. Uždenkite dangčiu ir virkite 5-7 minutes. Kai brokoliniai kopūstai bus paruošti, nusausinkite juos.
Žingsnis 4
Brokolius sudėkite į trintuvą ir supilkite grietinėlę. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 5
Brokolius susmulkinkite iki tyrės.
Kategorijos