Publikavimo data: 2024-03-23
Žiedinių kopūstų ir brokolių košė aliejuje
Žiediniai kopūstai ir brokoliai - tai daržovės, kurios puikiai dera tarpusavyje. Šių veislių kopūstų tyrė būna gražios švelnios žalios spalvos. Tačiau svarbiausia - didelė abiejų produktų nauda. Jie turi gydomąjį poveikį CNS, širdies ir kraujagyslių sistemai bei virškinimui. Garnyras pasirodo esąs dietinis, jis tinka prie įvairių mėsos ir žuvies patiekalų.
Žingsnis 1
Brokolius supjaustykite žiedynais.
Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite žiedinių kopūstų žiedynus.
Žingsnis 3
Paimkite puodą ir supilkite vandenį. Pastatykite ant vidutinės ugnies. Sudėkite žiedinius kopūstus ir brokolius.
Žingsnis 4
Kai užvirs, virkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir nusausinkite.
Žingsnis 5
Virtus žiedinius kopūstus ir brokolius sudėkite į trintuvą, įdėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Brokolius ir žiedinius kopūstus susmulkinkite iki vientisos masės.
Kategorijos