Žiedinių kopūstų ir brokolių košė aliejuje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė aliejuje

Žiediniai kopūstai ir brokoliai - tai daržovės, kurios puikiai dera tarpusavyje. Šių veislių kopūstų tyrė būna gražios švelnios žalios spalvos. Tačiau svarbiausia - didelė abiejų produktų nauda. Jie turi gydomąjį poveikį CNS, širdies ir kraujagyslių sistemai bei virškinimui. Garnyras pasirodo esąs dietinis, jis tinka prie įvairių mėsos ir žuvies patiekalų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
8 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė aliejuje Žingsnis 1
Brokolius supjaustykite žiedynais.

Žingsnis 2

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė aliejuje Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite žiedinių kopūstų žiedynus.

Žingsnis 3

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė aliejuje Žingsnis 3
Paimkite puodą ir supilkite vandenį. Pastatykite ant vidutinės ugnies. Sudėkite žiedinius kopūstus ir brokolius.

Žingsnis 4

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė aliejuje Žingsnis 4
Kai užvirs, virkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir nusausinkite.

Žingsnis 5

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė aliejuje Žingsnis 5
Virtus žiedinius kopūstus ir brokolius sudėkite į trintuvą, įdėkite sviesto, druskos ir pipirų.

Žingsnis 6

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė aliejuje Žingsnis 6
Brokolius ir žiedinius kopūstus susmulkinkite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos