Kreminė žiedinių kopūstų tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Kreminė žiedinių kopūstų tyrė

Žiedinių kopūstų košė gali būti puiki alternatyva klasikinei bulvių košei. Ji turi mažiau krakmolo ir daugiau maistingųjų medžiagų nei bulvių. Kalbant apie naudingąsias patiekalo savybes, reikėtų pažymėti, kad žiediniai kopūstai yra "neigiamo kaloringumo" daržovė. Tai reiškia, kad jo virškinimui organizmas išleidžia daugiau kalorijų, nei gauna. Dėl viso to žiedinių kopūstų košė yra puikus pagrindas vaikų valgiaraščiams ir dietinėms dietoms.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
30 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.44/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminė žiedinių kopūstų tyrė Žingsnis 1
Padalykite kopūstus į žiedynus.

Žingsnis 2

Kreminė žiedinių kopūstų tyrė Žingsnis 2
Sudėkite žiedinius kopūstus į puodą su verdančiu vandeniu ir virkite 15 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Kreminė žiedinių kopūstų tyrė Žingsnis 3
Virtus žiedinius kopūstus perkelkite į trintuvą. Įberkite druskos, pipirų ir supilkite grietinėlę.

Žingsnis 4

Kreminė žiedinių kopūstų tyrė Žingsnis 4
Sutrinkite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Kreminė žiedinių kopūstų tyrė Žingsnis 5
Šaukštu išpilstykite tyrę į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos