Publikavimo data: 2024-03-23
Kreminė žiedinių kopūstų tyrė
Žiedinių kopūstų košė gali būti puiki alternatyva klasikinei bulvių košei. Ji turi mažiau krakmolo ir daugiau maistingųjų medžiagų nei bulvių. Kalbant apie naudingąsias patiekalo savybes, reikėtų pažymėti, kad žiediniai kopūstai yra "neigiamo kaloringumo" daržovė. Tai reiškia, kad jo virškinimui organizmas išleidžia daugiau kalorijų, nei gauna. Dėl viso to žiedinių kopūstų košė yra puikus pagrindas vaikų valgiaraščiams ir dietinėms dietoms.
Žingsnis 1
Padalykite kopūstus į žiedynus.
Žingsnis 2
Sudėkite žiedinius kopūstus į puodą su verdančiu vandeniu ir virkite 15 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Virtus žiedinius kopūstus perkelkite į trintuvą. Įberkite druskos, pipirų ir supilkite grietinėlę.
Žingsnis 4
Sutrinkite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Šaukštu išpilstykite tyrę į lėkštes.
Kategorijos