Avinžirnių kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Avinžirnių kotletai

Avinžirniai yra ankštiniai augalai, kuriuose gausu mikroelementų, mineralų ir vitaminų. Avinžirnių patiekalai ypač paplitę vegetariškoje mityboje. Avinžirnių kotletai puikiai tinka gavėnios pietums ar vakarienei ir paįvairins jūsų įprastą valgiaraštį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
273 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Avinžirnių kotletai Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Susmulkintas daržoves sudėkite į maišytuvo dubenį.

Žingsnis 2

Avinžirnių kotletai Žingsnis 2
Į daržoves suberkite prieskonius ir druską. Susmulkinkite ingredientus trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Avinžirnių kotletai Žingsnis 3
Perkelkite virtus avinžirnius į trintuvo indą ir susmulkinkite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Avinžirnių kotletai Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite smulkintus avinžirnius, svogūną, česnaką, prieskonius ir vištienos kiaušinį. Sumaišykite ingredientus iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Avinžirnių kotletai Žingsnis 5
Suformuokite kotletus ir kepkite juos įkaitintoje keptuvėje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos