Publikavimo data: 2024-03-29
Avinžirnių kotletai
Avinžirniai yra ankštiniai augalai, kuriuose gausu mikroelementų, mineralų ir vitaminų. Avinžirnių patiekalai ypač paplitę vegetariškoje mityboje. Avinžirnių kotletai puikiai tinka gavėnios pietums ar vakarienei ir paįvairins jūsų įprastą valgiaraštį.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Susmulkintas daržoves sudėkite į maišytuvo dubenį.
Žingsnis 2
Į daržoves suberkite prieskonius ir druską. Susmulkinkite ingredientus trintuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Perkelkite virtus avinžirnius į trintuvo indą ir susmulkinkite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite smulkintus avinžirnius, svogūną, česnaką, prieskonius ir vištienos kiaušinį. Sumaišykite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Suformuokite kotletus ir kepkite juos įkaitintoje keptuvėje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos