Publikavimo data: 2024-05-25
Baklažanų miso kremas.
Baklažanų miso kremas - originalus jūsų stalo užkandis. Keptų baklažanų minkštimas kartu su tradicine japoniška miso pasta nustebins jus švelniu azijietiško skonio aromatu. Dėl prieskonių saldus miso kremas tampa pikantiškas. Patiekite su skrebučiais.
Žingsnis 1
Sausoje keptuvėje kepkite baklažanus, kol odelė apanglės, o minkštimas iškeps.
Žingsnis 2
Sudėkite baklažanus į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir virkite garuose. Po to nuo baklažanų pašalinkite odą.
Žingsnis 3
Išvirkite miso pastą su vandeniu ir sudėkite į maišytuvą. Į maišytuvą sudėkite baklažano minkštimą.
Žingsnis 4
Sudėkite maltus prieskonius, alyvuogių aliejų ir druską. Plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Sudėkite į formą arba užtrauktuko maišelį ir laikykite.
Kategorijos