Baklažanų miso kremas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Baklažanų miso kremas.

Baklažanų miso kremas - originalus jūsų stalo užkandis. Keptų baklažanų minkštimas kartu su tradicine japoniška miso pasta nustebins jus švelniu azijietiško skonio aromatu. Dėl prieskonių saldus miso kremas tampa pikantiškas. Patiekite su skrebučiais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Baklažanų miso kremas. Žingsnis 1
Sausoje keptuvėje kepkite baklažanus, kol odelė apanglės, o minkštimas iškeps.

Žingsnis 2

Baklažanų miso kremas. Žingsnis 2
Sudėkite baklažanus į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir virkite garuose. Po to nuo baklažanų pašalinkite odą.

Žingsnis 3

Baklažanų miso kremas. Žingsnis 3
Išvirkite miso pastą su vandeniu ir sudėkite į maišytuvą. Į maišytuvą sudėkite baklažano minkštimą.

Žingsnis 4

Baklažanų miso kremas. Žingsnis 4
Sudėkite maltus prieskonius, alyvuogių aliejų ir druską. Plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Baklažanų miso kremas. Žingsnis 5
Sudėkite į formą arba užtrauktuko maišelį ir laikykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos