Publikavimo data: 2024-01-06
Avižiniai blynai receptas
Žmonija nėra išradusi nieko sveikesnio už avižinę košę pusryčiams. Tačiau kasdien valgyti avižinę košę taip pat nėra išeitis. Puiki avižinės košės alternatyva sveikiems dietiniams pusryčiams yra avižiniai blyneliai. Juos galite pasigaminti iš paprastų avižinių dribsnių. Dėl to, kad recepte visiškai nėra miltų, blyneliai gaunasi mažiau kaloringi. Receptui taip pat galite naudoti nugriebtą pieną. Arba išbandykite kepimui skirtą migdolų pieną.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Iš anksto iš šaldytuvo išimkite pieną ir kiaušinius. Visi produktai turėtų būti kambario temperatūros. Avižinius dribsnius iš anksto užpilkite pienu ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 2
Tęskite avižinės tešlos kepimą. Sumalkite dribsnius su pienu blenderiu.
Žingsnis 3
Kiaušinius ir cukrų suplakite mikseriu. Į išplaktus kiaušinius įmaišykite avižų mišinį. Išmaišykite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Iškepkite avižinių blynų blynų. Keptuvėje ištirpinkite augalinį aliejų. Dėkite avižinių dribsnių blynų tešlą ir kepkite iš abiejų pusių po 2-3 min. geriau dėti mažų blynelių pavidalo tešlą, taip ji greičiau iškeps.
Žingsnis 5
Kai visi blynai bus paruošti, patiekite juos sudėtus ant stalo. Avižinius blynus patiekite su medumi ir cinamonu.
Kategorijos