Publikavimo data: 2025-08-20
Avižiniai dribsniai "Burzhuyskiy"
Lengvas ir sotus.
Žingsnis 1
Į 30-40 g avižinių dribsnių įpilkite 50-60 g pieno.
Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinį.
Žingsnis 3
Gerai išmaišykite šakute.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
Žingsnis 5
Supilkite mišinį į keptuvę.
Žingsnis 6
Tolygiai paskirstykite mišinį po keptuvę.
Žingsnis 7
Paruošę apverskite ir kepkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 8
Padėkite jį ant lėkštės.
Žingsnis 9
Sudėkite varškę ir ištepkite.
Žingsnis 10
Išdėliokite žuvį.
Žingsnis 11
Uždarykite su kita puse, mėgaukitės.
Kategorijos