Avižiniai pyragėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Avižiniai pyragėliai

Avižiniai pyragaičiai yra puikus pasirinkimas tinkamiems pusryčiams. Jie kepami keptuvėje su minimaliu miltų kiekiu. Avižinius pyragėlius gali valgyti tie, kurie stebi figūrą. Mūsų receptas labai paprastas, todėl su jų paruošimu susidoros net pradedantysis. Kefyras grūdų produktams suteikia švelnaus skonio. Jį galima pakeisti raugintu naminiu pienu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižiniai pyragėliai Žingsnis 1
Pradėkite ruošti avižinių pyragėlių tešlą. Ji bus šiek tiek tiršta, kaip blynai. Į kefyro ir avižų mišinį įmuškite kiaušinį. Išmaišykite. Įmaišykite miltus, sodą ir augalinį aliejų bei šiek tiek melasos. Išmaišykite, kad ingredientai tolygiai pasiskirstytų.

Žingsnis 2

Avižiniai pyragėliai Žingsnis 2
Į keptuvę šaukštu sudėkite dribsnių plakinį. Ji turi būti sausa. Pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įkaitinkite. Dideliu šaukštu dėkite mišinį ant įkaitusios keptuvės. Po 3 minučių apverskite paplotėlius ir kepkite dar 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos