Publikavimo data: 2024-03-29
Avižiniai pyragėliai
Avižiniai pyragaičiai yra puikus pasirinkimas tinkamiems pusryčiams. Jie kepami keptuvėje su minimaliu miltų kiekiu. Avižinius pyragėlius gali valgyti tie, kurie stebi figūrą. Mūsų receptas labai paprastas, todėl su jų paruošimu susidoros net pradedantysis. Kefyras grūdų produktams suteikia švelnaus skonio. Jį galima pakeisti raugintu naminiu pienu.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti avižinių pyragėlių tešlą. Ji bus šiek tiek tiršta, kaip blynai. Į kefyro ir avižų mišinį įmuškite kiaušinį. Išmaišykite. Įmaišykite miltus, sodą ir augalinį aliejų bei šiek tiek melasos. Išmaišykite, kad ingredientai tolygiai pasiskirstytų.
Žingsnis 2
Į keptuvę šaukštu sudėkite dribsnių plakinį. Ji turi būti sausa. Pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įkaitinkite. Dideliu šaukštu dėkite mišinį ant įkaitusios keptuvės. Po 3 minučių apverskite paplotėlius ir kepkite dar 2 minutes.
Kategorijos