Avokadų ir lengvai sūdytų upėtakių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadų ir lengvai sūdytų upėtakių salotos

Salotoms skirtus avokadus reikėtų rinktis be išorinių defektų. Pabandykite jį paspausti pirštu - subrendęs vaisius turėtų sulinkti ir grįžti į pradinę būseną. Lengvai sūdyti upėtakiai turėtų būti vienodos ir ne per ryškios spalvos, be dryžių ir dėmių, rodančių riebalų oksidaciją. Beje, ši žuvis dažnai patariama melancholikams, nes į jos sudėtį įeinantys vitaminai padeda kovoti su depresija ir stresu. Jei reguliariai valgysite šį produktą, blogą nuotaiką galėsite pamiršti visiems laikams.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų ir lengvai sūdytų upėtakių salotos Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Smulkiai supjaustykite lengvai sūdytą upėtakį, svogūną ir avokadą. Agurką supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Avokadų ir lengvai sūdytų upėtakių salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sumaišykite upėtakį, avokadą, svogūną ir agurką. Salotas pagardinkite garstyčiomis ir aliejumi, gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos