Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų ir lengvai sūdytų upėtakių salotos
Salotoms skirtus avokadus reikėtų rinktis be išorinių defektų. Pabandykite jį paspausti pirštu - subrendęs vaisius turėtų sulinkti ir grįžti į pradinę būseną. Lengvai sūdyti upėtakiai turėtų būti vienodos ir ne per ryškios spalvos, be dryžių ir dėmių, rodančių riebalų oksidaciją. Beje, ši žuvis dažnai patariama melancholikams, nes į jos sudėtį įeinantys vitaminai padeda kovoti su depresija ir stresu. Jei reguliariai valgysite šį produktą, blogą nuotaiką galėsite pamiršti visiems laikams.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Smulkiai supjaustykite lengvai sūdytą upėtakį, svogūną ir avokadą. Agurką supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sumaišykite upėtakį, avokadą, svogūną ir agurką. Salotas pagardinkite garstyčiomis ir aliejumi, gerai išmaišykite.
Kategorijos