Publikavimo data: 2025-08-18
Avokadų ir rūkytos žuvies salotos
Nepaisant didelio kaloringumo, avokadas skatina svorio mažėjimą dėl mononesočiųjų riebalų. Mitybos specialistai šį produktą rekomenduoja žmonėms, sergantiems širdies ir kraujagyslių sistemos, virškinamojo trakto ligomis, taip pat bendrai organizmo būklei gerinti.
Žingsnis 1
Atskirkite žuvį nuo odos. Padarykite išilginį pjūvį ir jėga patraukite odą į save. Ji turėtų atsiskirti vienu staigiu judesiu. Tada supjaustykite žuvį mažais kubeliais. Tada supjaustykite papriką, pomidorą ir avokadą mažais kubeliais. Naudokite aštrų peilį, kad mažiau pavargtų riešas ir kad užuot pjaustę pomidorą, jo nesutraiškytumėte.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į gilų dubenį sudėkite paruoštus ingredientus: žuvį, avokado griežinėlius, papriką ir pomidorus.
Žingsnis 3
Salotas pagardinkite augaliniu aliejumi ir citrinos sultimis. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Naudodami kepimo žiedą padėkite ant lėkštės. Nespauskite sluoksnių žemyn, kitaip pažeisite griežinėlių vientisumą ir paprasčiausiai išspausite sultis. Kai nuimsite žiedą, atsargiai perkelkite jį ant stalo. Papuošimui tiks du skersai sudėti paprikos griežinėliai. Kaip kardai.
Kategorijos