Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų salotos su greipfrutais
Avokadai puikiai dera su įvairiausiais maisto produktais, nes yra nekrintančio į akis skonio ir išryškina juos lydinčius produktus. Šis vaisius palaiko draugiškus santykius su citrusinių šeimos atstovais. Norėdami tuo įsitikinti, pabandykite pasigaminti avokadų salotų su greipfrutais. Jei mėgstate patiekalus, pasižyminčius lengvu kartumu ir aliejinga tekstūra, kurią suteikia avokadai ir lengvai sūdyta žuvis, šios salotos tikrai taps mėgstamiausios.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Avokadą ir žuvį supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais. Greipfrutą padalykite į skilteles, kiekvieną jų supjaustykite į 3-4 dalis, jei reikia, pašalinkite kauliukus.
Žingsnis 2
Formuokite patiekalą. Uždenkite serviravimo dubenį salotų lapais. Išdėliokite supjaustytus produktus, apšlakstykite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos