Publikavimo data: 2024-01-01
Salotos su korėjietiškomis morkomis, pupelėmis ir rūkyta vištiena receptas
Lengvos pikantiškos salotos su aštriomis korėjietiškomis morkomis, konservuotomis raudonosiomis pupelėmis, kiaušiniais, rūkyta vištiena ir ruginiais džiūvėsėliais nepaliks abejingų. Jos puikiai tinka užkandžiui, pietums ar vakarienei, taip pat gali būti patiekiamos ant šventinio stalo. Yra daugybė tokių salotų variantų, tačiau morkų, pupelių ir džiūvėsėlių pagrindas visada išlieka tas pats. Salotos pagal šį receptą gaunasi skanios ir sočios.
Žingsnis 1
Atskirkite rūkytą vištieną nuo kaulų ir odos. Iš korėjietiškų morkų išspauskite skysčio perteklių. Nusausinkite konservuotas pupeles. 10 min. virkite kiaušinius, tada įmeskite juos į ledinį vandenį ir nulupkite.
Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite nedideliais 1 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 3
Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite raudonąsias pupeles ir korėjietiškas morkas.
Žingsnis 5
Sudėkite vištieną ir kiaušinius.
Žingsnis 6
Sudėkite džiūvėsėlius ir majonezą. Išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 7
Salotas papuoškite petražolių lapeliais. Paruošta. Gero apetito.
Kategorijos