Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų salotos su krevetėmis
Avokadas ir krevetės puikiai dera tarpusavyje, taip pat su įvairiomis daržovėmis, prieskoninėmis žolelėmis, sūriu ir kitomis jūros gėrybėmis. Maišydami šiuos ingredientus įvairiomis variacijomis galite paruošti puikų patiekalą lengvam ir sveikam užkandžiui arba originalias salotas šventiniam stalui. Į tokias salotas dažnai dedama mocarelos ir kitų minkštųjų sūrių dėl jų subtilaus skonio, sodrumo ir sultingumo. Paruošto patiekalo skonis bet kuriuo atveju pasirodys labai sodrus, harmoningas ir patiks absoliučiai visiems.
Žingsnis 1
Apkepkite krevetes. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite krevetes ant vidutinės ugnies po minutę iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotų dubenyje sumaišykite griežinėliais supjaustytą avokadą, pomidorus ir sūrį. Pridėkite keptų krevečių, laimo sulčių ir alyvuogių aliejaus. Pagardinkite salotas druska, pipirais ir gerai išmaišykite.
Kategorijos