Avokadų salotos su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadų salotos su obuoliais

Avokadas su obuoliais - gaivus derinys, dažnai naudojamas salotose. Kad vaisius nepatamsėtų, supjausčius jį reikia apšlakstyti citrinos sultimis. Tai ne tik išsaugos spalvą, bet ir suteiks patiekalui šiek tiek rūgštelės. Galite vartoti bet kokius obuolius, avokadą geriausia rinktis Hass veislės - jis skanesnis. Gaivumo salotoms suteiks baltagūžiai kopūstai. Daržovė turėtų būti jauna, ji yra sultingesnė.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų salotos su obuoliais Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą. Smulkiai supjaustykite kopūstus, obuolį susmulkinkite vidutinio dydžio tarka. Avokadą sutarkuokite arba supjaustykite griežinėliais. Smulkiai supjaustykite žaliojo svogūno plunksnas.

Žingsnis 2

Avokadų salotos su obuoliais Žingsnis 2
Paruoškite salotas patiekti. Iškart po pjaustymo maistą apšlakstykite citrinos sultimis, įberkite žievelės, druskos ir pipirų. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos