Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų salotos su obuoliais
Avokadas su obuoliais - gaivus derinys, dažnai naudojamas salotose. Kad vaisius nepatamsėtų, supjausčius jį reikia apšlakstyti citrinos sultimis. Tai ne tik išsaugos spalvą, bet ir suteiks patiekalui šiek tiek rūgštelės. Galite vartoti bet kokius obuolius, avokadą geriausia rinktis Hass veislės - jis skanesnis. Gaivumo salotoms suteiks baltagūžiai kopūstai. Daržovė turėtų būti jauna, ji yra sultingesnė.
Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą. Smulkiai supjaustykite kopūstus, obuolį susmulkinkite vidutinio dydžio tarka. Avokadą sutarkuokite arba supjaustykite griežinėliais. Smulkiai supjaustykite žaliojo svogūno plunksnas.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas patiekti. Iškart po pjaustymo maistą apšlakstykite citrinos sultimis, įberkite žievelės, druskos ir pipirų. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite.
Kategorijos