Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų salotos su raugintais kopūstais
Avokadas yra neįprastas vaisius, kuris puikiai dera su beveik visais ingredientais. Dėl to yra daugybė įdomių receptų, tarp kurių kiekvienas galės rasti kažką sau patinkančio. Avokadų salotos su raugintais kopūstais yra vienas iš nesudėtingų, bet kartu maistingų patiekalų variantų. Paruoštos salotos būna labai sultingos ir skanios, šiek tiek rūgštokos ir malonaus skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Paimkite avokadą ir išimkite kauliuką. Tada šaukštu atsargiai išskobkite minkštimą iš žievelės. Jei vaisius nepakankamai minkštas, jį tiesiog nulupkite. Gautą minkštimą supjaustykite mažais kubeliais. Tą patį pakartokite su puse agurko. Smulkiai supjaustykite svogūną ir petražoles, o salotų lapus suplėšykite rankomis. Jei rauginti kopūstai dideli, juos galima supjaustyti šiaudeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į gilų dubenį sudėkite avokado ir agurkų griežinėlius, užpilkite citrinos sultimis. Tada išdėliokite salotų lapus, kopūstus ir žalumynus. Paruoštą patiekalą gerai išmaišykite. Pabaigoje salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi, dar kartą išmaišykite.
Kategorijos