Korėjietiškos morkos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Korėjietiškos morkos

Pikantiškos morkų salotos su česnakais ir augaliniu aliejumi dėl originalių prieskonių vadinamos korėjietiškomis morkomis. Prieskonių mišinio pagrindą sudaro maltos kalendros sėklos ir paprika. Paruošti salotas nėra sunku, tereikia specialia tarka sutarkuoti morkas, paruošti originalų padažą ir palikti salotas kelioms valandoms.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.14/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiškos morkos Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas ilgais plonais šiaudeliais. Tam naudokite specialią korėjietišką morkų tarką. Įberkite druskos ir kruopščiai maišykite rankomis apie 2 minutes, kad morkos pradėtų leisti sultis. Tada palikite tarkuotas morkas pastovėti dar 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Korėjietiškos morkos Žingsnis 2
Česnaką išspauskite per specialų presą arba smulkiai sukapokite peiliu. Iš morkų rankomis išspauskite skysčio perteklių. Suberkite cukrų, maltas kalendrų sėklas, papriką ir smulkintą česnaką ir kruopščiai išmaišykite medine mentele.

Žingsnis 3

Korėjietiškos morkos Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite jį į gerai įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite svogūną, kol taps auksinės spalvos, tada išimkite svogūną skepetaite ir supilkite karštą aliejų ant morkų. Gerai išmaišykite, supilkite actą ir sandariai perkelkite morkas į švarų stiklainį. Uždenkite dangteliu ir kelias valandas padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos