Salotos su marinuotais agurkais, krevetėmis ir raudonaisiais ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Salotos su marinuotais agurkais, krevetėmis ir raudonaisiais ikrais

Marinuoti agurkai yra tradicinis slavų virtuvės patiekalas. Anksčiau jie būdavo ruošiami medinėse statinėse. Agurkai atrenkami pagal dydį, brandą ir veislę. XX a. marinuoti agurkai atsirado Amerikoje. Jų sūrymas naudojamas gaminant įvairius patiekalus. Dabar marinuotus agurkus gali pasigaminti bet kuri namų šeimininkė, nes jau žinoma daugiau kaip tūkstantis receptų. O naudojant naminius agurkus salotoms, patiekalas bus dar malonesnio skonio.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su marinuotais agurkais, krevetėmis ir raudonaisiais ikrais Žingsnis 1
Išvirkite daržoves ir kiaušinius, viską smulkiai supjaustykite kartu su agurkais. Viską sumaišykite.

Žingsnis 2

Salotos su marinuotais agurkais, krevetėmis ir raudonaisiais ikrais Žingsnis 2
Tada sudėkite žirnelius, paprikas, krevetes ir ikrus. Viską užpilkite majonezu ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos