Publikavimo data: 2024-06-16
Salotos su marinuotais agurkais, krevetėmis ir raudonaisiais ikrais
Marinuoti agurkai yra tradicinis slavų virtuvės patiekalas. Anksčiau jie būdavo ruošiami medinėse statinėse. Agurkai atrenkami pagal dydį, brandą ir veislę. XX a. marinuoti agurkai atsirado Amerikoje. Jų sūrymas naudojamas gaminant įvairius patiekalus. Dabar marinuotus agurkus gali pasigaminti bet kuri namų šeimininkė, nes jau žinoma daugiau kaip tūkstantis receptų. O naudojant naminius agurkus salotoms, patiekalas bus dar malonesnio skonio.
Žingsnis 1
Išvirkite daržoves ir kiaušinius, viską smulkiai supjaustykite kartu su agurkais. Viską sumaišykite.
Žingsnis 2
Tada sudėkite žirnelius, paprikas, krevetes ir ikrus. Viską užpilkite majonezu ir išmaišykite.
Kategorijos