Publikavimo data: 2025-08-16
Greitos salotos su avokadais ir marinuotais agurkais
Avokadų ir agurkų salotos - skonio požiūriu subalansuotas patiekalas. Riebus avokadas sušvelnina ryškų marinuotų agurkų skonį. Salotoms rinkitės minkštus avokadus tamsiai žalia odele. Marinuotų agurkų galite įsigyti parduotuvėje arba pasiruošti patys. Rauginimo procesas trunka mažiausiai dvi savaites. Į sterilizuotus stiklainius sudėti agurkai užpilami marinatu iš acto, cukraus ir druskos, užsukami dangteliais ir paliekami, kol visiškai atvės ir išbrinks.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Puode užvirinkite vandenį, į jį įmuškite kiaušinius ir virkite 8-9 minutes nuo virimo temperatūros. Tada perkelkite kiaušinius į šaltą vandenį ir atvėsinkite. Nulupkite kiaušinius, vieną kiaušinį supjaustykite mažais gabalėliais, o kitą - apskritimais papuošimui.
Žingsnis 2
Sumaišykite salotoms skirtus ingredientus. Į dubenį sudėkite agurkus ir avokadą. Sudėkite paprikas ir įdėkite kietai virtą kiaušinį. Įmaišykite petražolių, pipirų ir druskos. Užpilkite salotas majonezu ir sumaišykite produktus.
Kategorijos