Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų salotos su silke
Ruošiant žuvies salotas iš avokadų su aštriu padažu šventiniam stalui, puikiai tiks silkių konservai. Rinkitės pakuotę, kurioje aliejus visiškai padengia žuvį, nes tai neleidžia produktui oksiduotis. Silkės gabaliukai turi būti vienodo dydžio, švarūs, be apnašų ir raukšlių. Vienas iš požymių, kad konservai sugedo, yra putos sūryme, tokia žuvis laikoma netinkamai.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Avokadą supjaustykite dideliais kubeliais ir apšlakstykite pusės citrinos sultimis. Stambiai supjaustykite kiaušinius ir žuvį. Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą ir sudėkite salotas. Dubenyje sumaišykite aliejų ir garstyčias. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir išmaišykite. Į salotinę sudėkite silkę, avokadą, svogūną ir kiaušinius. Supilkite padažą ir išmaišykite.
Kategorijos