Publikavimo data: 2025-08-18
Avokadų suktinukai su raudonaisiais ryžiais
Suktinukai su raudonaisiais ryžiais - neįprasta, bet verta dėmesio mėgstamo patiekalo versija. Raudonieji ryžiai yra vertingas ir vienas naudingiausių produktų. Jis žinomas nuo senovės Kinijos laikų, kai juo galėjo naudotis tik imperatoriškosios šeimos. Vietoj tradicinės lašišos šiuose suktinukuose naudojami langustai. Jūros gėrybės ir avokado gabaliukai prieš vyniojant apkepinami nedideliame kiekyje aliejaus. Ryžiai prieš tai turi būti išvirti.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite langustinus ir kepkite iš visų pusių, kol lengvai paruduos. Tai užtruks maždaug 5-7 minutes. Išimkite jūros gėrybes iš keptuvės, išdėliokite avokado griežinėlius. Kepkite ant didelės ugnies maišydami 2-3 minutes. Išimkite į lėkštę, kad atvėstų.
Žingsnis 2
Suformuokite ritinėlius. Apvyniokite kilimėlį maistine plėvele, ištieskite jį ant darbinio paviršiaus ir ant viršaus uždėkite nori lakštą. Tolygiu sluoksniu, šiek tiek iki krašto, paskleiskite raudonuosius ryžius. Apšlakstykite jį ryžių actu, laisvąjį nori kraštą patepkite vandeniu. Ant apkeptų avokado griežinėlių sudėkite pusę langustinų. Tvirtai suvyniokite. Atsargiai aštriu peiliu padalykite į vienodas dalis. Procesą pakartokite su likusiu "nori" lakštu ir įdaru.
Kategorijos