Publikavimo data: 2025-08-18
Avokadų tyrė sumuštiniams su kalkėmis
Skanus ir sveikas patiekalas, kuris puikiai tiks pusryčiams su šeima ir šventiniam stalui. Paruošta iš šviežio avokado, konservuotų žaliųjų žirnelių, grietinėlės ir laimo sulčių.
Žingsnis 1
Nupjaukite avokado odelę, išimkite kauliukus ir supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Sudėkite avokadą ir žaliuosius žirnelius į blenderio dubenį. Tada supilkite grietinėlę, pagal skonį pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Žingsnis 3
Ingredientus lengvai susmulkinkite trintuvu. Perpjaukite laimą ir išspauskite sultis į dubenį. Viską smulkiai supjaustykite, kol gausis šviesiai žalia spalva.
Žingsnis 4
Kai mišinys taps vientisa tyrele, galite išjungti maišytuvą. Atlikta! Perkelkite patiekalą į patogų indą ir patiekite!
Kategorijos