Avokadų tyrė sumuštiniams su kalkėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Avokadų tyrė sumuštiniams su kalkėmis

Skanus ir sveikas patiekalas, kuris puikiai tiks pusryčiams su šeima ir šventiniam stalui. Paruošta iš šviežio avokado, konservuotų žaliųjų žirnelių, grietinėlės ir laimo sulčių.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų tyrė sumuštiniams su kalkėmis Žingsnis 1
Nupjaukite avokado odelę, išimkite kauliukus ir supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Avokadų tyrė sumuštiniams su kalkėmis Žingsnis 2
Sudėkite avokadą ir žaliuosius žirnelius į blenderio dubenį. Tada supilkite grietinėlę, pagal skonį pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.

Žingsnis 3

Avokadų tyrė sumuštiniams su kalkėmis Žingsnis 3
Ingredientus lengvai susmulkinkite trintuvu. Perpjaukite laimą ir išspauskite sultis į dubenį. Viską smulkiai supjaustykite, kol gausis šviesiai žalia spalva.

Žingsnis 4

Avokadų tyrė sumuštiniams su kalkėmis Žingsnis 4
Kai mišinys taps vientisa tyrele, galite išjungti maišytuvą. Atlikta! Perkelkite patiekalą į patogų indą ir patiekite!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
grybų patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paštetai, paprastai, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, daržovių ir grybų paštetai, vaizdo įrašo receptas, be įprastų alergenų, receptų knyga, grybų paštetai

Kategorijos