Avokadų užkandis su tunu ir greipfrutu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Avokadų užkandis su tunu ir greipfrutu

Gražus, lengvas ir maistingas užkandis. Greitai pagaminama. Tinka veganams.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.54/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avokadų užkandis su tunu ir greipfrutu Žingsnis 1
Atsargiai perpjaukite avokadą į 2 dalis; išimkite kauliuką; šaukštu atsargiai išimkite minkštimą, kad puselės su odele liktų nepažeistos - jose išdėliosime paruoštas salotas (užkandį);

Žingsnis 2

Avokado minkštimą supjaustykite mažais maždaug 1,5 cm dydžio kubeliais; apšlakstykite greipfrutų sultimis, kad nepatamsėtų;

Žingsnis 3

Pomidorą ir greipfrutą supjaustykite mažais kubeliais; padėkite ant popieriaus, kad susigertų sulčių perteklius;

Žingsnis 4

Suskaldykite traškučius į mažus gabalėlius

Žingsnis 5

Sumaišykite salotas su tunu, avokadu, pomidorais ir greipfrutais; pabarstykite prieskoniais; prieš pat patiekiant įdėkite trupintų traškučių.

Žingsnis 6

Švelniai paskirstykite mišinį ant avokadų puselių ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos