Publikavimo data: 2024-06-23
Avokadų užkandis su tunu ir greipfrutu
Gražus, lengvas ir maistingas užkandis. Greitai pagaminama. Tinka veganams.
Žingsnis 1
Atsargiai perpjaukite avokadą į 2 dalis; išimkite kauliuką; šaukštu atsargiai išimkite minkštimą, kad puselės su odele liktų nepažeistos - jose išdėliosime paruoštas salotas (užkandį);
Žingsnis 2
Avokado minkštimą supjaustykite mažais maždaug 1,5 cm dydžio kubeliais; apšlakstykite greipfrutų sultimis, kad nepatamsėtų;
Žingsnis 3
Pomidorą ir greipfrutą supjaustykite mažais kubeliais; padėkite ant popieriaus, kad susigertų sulčių perteklius;
Žingsnis 4
Suskaldykite traškučius į mažus gabalėlius
Žingsnis 5
Sumaišykite salotas su tunu, avokadu, pomidorais ir greipfrutais; pabarstykite prieskoniais; prieš pat patiekiant įdėkite trupintų traškučių.
Žingsnis 6
Švelniai paskirstykite mišinį ant avokadų puselių ir patiekite.
Kategorijos