Publikavimo data: 2025-08-18
Azijietiško stiliaus ryžiai su vištiena, daržovėmis ir kukurūzais
Azijos virtuvės mėgėjams. Lengvas patiekalas, primenantis plovą. Padažą galima pakeisti bet kokiu azijietišku padažu, pavyzdžiui, teriyaki, yakisoba ir kt. Taip pat galima pridėti įvairių daržovių, pavyzdžiui: saldžiosios paprikos, cukinijos, baklažano.
Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite ir palikite nusausinti skysčio perteklių.
Žingsnis 2
Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais, morkas nulupkite ir supjaustykite strypeliais. Vištieną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Nedideliame kiekyje aliejaus keptuvėje kepkite svogūną ant didelės ugnies, kol įgaus auksinę spalvą. Tada sudėkite morkas ir kartu apkepkite daržoves. Perkelkite į dubenį.
Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite vištieną, jei reikia, pagardinkite pipirais.
Žingsnis 5
Supilkite ir nuolat maišydami kepkite porą minučių.
Žingsnis 6
Supilkite 2 puodelius verdančio vandens, sumažinkite ugnį iki silpnos, uždenkite ir virkite, kol vanduo išgaruos.
Žingsnis 7
Sudėkite daržoves į keptuvę. Supilkite Pad Thai padažą ir sojų padažą ir gerai išmaišykite. Paragaukite ir, jei reikia, įpilkite daugiau sojų padažo.
Kategorijos