Publikavimo data: 2025-08-18
Ažūriniai blynai
Kiekvieną šeštadienį su šeima pusryčiaujame su blynais. Juos galima valgyti su uogiene, džemu, medumi, mėsa, kumpiu ir sūriu.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 2
Įberkite cukraus.
Žingsnis 3
Įberkite druskos.
Žingsnis 4
Plakite iki purumo.
Žingsnis 5
Į mišinį supilkite pieną.
Žingsnis 6
Supilkite miltus ir šiek tiek išmaišykite plaktuvu.
Žingsnis 7
Įberkite sodos.
Žingsnis 8
Tada greitai maišydami supilkite verdantį vandenį.
Žingsnis 9
Pabaigoje supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite. Įsitikinkite, kad nėra gumulėlių.
Žingsnis 10
Kepkite ant didelės ugnies iš dviejų pusių.
Kategorijos