Publikavimo data: 2024-09-17
Bagel makaronai
Jei norite vakarieniauti pagal geriausias itališkos virtuvės tradicijas, turėtumėte pasigaminti makaronų su balikomis. Pirkite makaronus, pagamintus iš kietųjų kviečių - jie sveikesni. Geri balik yra tvirti, tankūs, su plonu riebalų sluoksniu ant viršaus. Riebalai turi būti šviesios spalvos. Geltona spalva rodo, kad produktas yra senas. Norėdami pagardinti makaronus, įdėkite skiltelę česnako. Grietinėlės padažas suteiks patiekalui švelnumo.
Žingsnis 1
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Šiek tiek apskrudinkite kebabą ir aštriu peiliu supjaustykite plonais griežinėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Česnaką išspauskite per presą.
Žingsnis 2
Ištirpinkite sviestą keptuvėje ant silpnos ugnies. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol taps skaidrūs. Supilkite grietinėlę ir maišykite, kol padažas sutirštės. Įberkite druskos, česnako ir tarkuoto sūrio. Maišydami virkite 3-5 minutes.
Žingsnis 3
Į padažą sudėkite virtus makaronus, balikio griežinėlius, išmaišykite.
Kategorijos