Bagel makaronai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Bagel makaronai

Jei norite vakarieniauti pagal geriausias itališkos virtuvės tradicijas, turėtumėte pasigaminti makaronų su balikomis. Pirkite makaronus, pagamintus iš kietųjų kviečių - jie sveikesni. Geri balik yra tvirti, tankūs, su plonu riebalų sluoksniu ant viršaus. Riebalai turi būti šviesios spalvos. Geltona spalva rodo, kad produktas yra senas. Norėdami pagardinti makaronus, įdėkite skiltelę česnako. Grietinėlės padažas suteiks patiekalui švelnumo.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagel makaronai Žingsnis 1
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Šiek tiek apskrudinkite kebabą ir aštriu peiliu supjaustykite plonais griežinėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Česnaką išspauskite per presą.

Žingsnis 2

Bagel makaronai Žingsnis 2
Ištirpinkite sviestą keptuvėje ant silpnos ugnies. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol taps skaidrūs. Supilkite grietinėlę ir maišykite, kol padažas sutirštės. Įberkite druskos, česnako ir tarkuoto sūrio. Maišydami virkite 3-5 minutes.

Žingsnis 3

Bagel makaronai Žingsnis 3
Į padažą sudėkite virtus makaronus, balikio griežinėlius, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos