Bagetė ant grotelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė ant grotelių

Keptuvėje kepta bagetė su sūriu ir kumpiu - paprastas, bet labai skanus ir sotus patiekalas, kurį galima paruošti pusryčiams, iškylai gamtoje arba kaip šventinio stalo užkandį. Bagetė gaunasi šiek tiek traški, o ant viršaus - sultingas įdaras ir lydytas sūris. Druskos galima nedėti, užtenka sūryje ir kumpyje esančios druskos. Pagal skonį galima naudoti įvairių rūšių sūrį ir pridėti įvairių daržovių, kad patiekalas būtų nepakartojamas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė ant grotelių Žingsnis 1
Paruoškite bagetę. Bagetę supjaustykite skersai 1 cm storio riekelėmis. Sumaišykite pomidorų pastą su majonezu. Kiekvieną bagetės riekelę patepkite padažu.

Žingsnis 2

Bagetė ant grotelių Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite bryndzą ir kumpį, įmuškite žalią kiaušinį ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Bagetė ant grotelių Žingsnis 3
Paskrudinkite bagetę. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į keptuvę dėkite bagetės riekeles ir ant jų sudėkite įdarą. Uždenkite dangčiu ir kepkite ant vidutinės ugnies 8 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos