Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė ant grotelių
Keptuvėje kepta bagetė su sūriu ir kumpiu - paprastas, bet labai skanus ir sotus patiekalas, kurį galima paruošti pusryčiams, iškylai gamtoje arba kaip šventinio stalo užkandį. Bagetė gaunasi šiek tiek traški, o ant viršaus - sultingas įdaras ir lydytas sūris. Druskos galima nedėti, užtenka sūryje ir kumpyje esančios druskos. Pagal skonį galima naudoti įvairių rūšių sūrį ir pridėti įvairių daržovių, kad patiekalas būtų nepakartojamas.
Žingsnis 1
Paruoškite bagetę. Bagetę supjaustykite skersai 1 cm storio riekelėmis. Sumaišykite pomidorų pastą su majonezu. Kiekvieną bagetės riekelę patepkite padažu.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite bryndzą ir kumpį, įmuškite žalią kiaušinį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paskrudinkite bagetę. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į keptuvę dėkite bagetės riekeles ir ant jų sudėkite įdarą. Uždenkite dangčiu ir kepkite ant vidutinės ugnies 8 minutes.
Kategorijos