Bagetė folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė folijoje

Tikrą bagetę su paskrudinta plutele ir nėriniuotais trupiniais galima paskaninti kvapniu česnakiniu sviestu ir papildomai iškepti folijoje. Česnakų aliejuje gausu vitaminų ir mikroelementų, jis pasižymi sodriu skoniu ir kvapu. Folija neleis bagetei išdžiūti, dėl jos ji gerai ir tolygiai iškeps. Tai bus pikantiškas užkandis ir įprastos duonos pakaitalas. Galite eksperimentuoti su įdaro sudedamosiomis dalimis, pagal skonį dėdami įvairių rūšių sūrio ir žolelių, prieskonių ir prieskoninių žolelių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
325 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė folijoje Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sviestą sumaišykite su česnaku ir paprika nedideliu greičiu mikseriu. Kiekvieną bagetės riekelę iš visų pusių aptepkite įdaru.

Žingsnis 2

Bagetė folijoje Žingsnis 2
Kepkite bagetę folijoje. Suformuokite bagetės griežinėlius, suspauskite juos ir sandariai suvyniokite į foliją. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos