Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė, įdaryta marinuotomis daržovėmis
XX a. pradžioje kepėjai naudojo pagreitintą bagetės paruošimo būdą, tačiau kiek vėliau - to paties amžiaus viduryje - skonio žinovai vis dėlto sugrąžino ilgą fermentacijos procesą. Jis buvo paremtas iš Lenkijos kilusia Pulish technologija. Marinuotomis daržovėmis įdaryta bagetė yra skanus maistingas patiekalas. Daržovės gerai virškinamos, pamaitina organizmą vertingomis medžiagomis jo neapkraudamos.
Žingsnis 1
Paruoškite daržovių marinatą. Į puodą supilkite vandenį, supilkite actą, augalinį aliejų, cukrų, druską, lauro lapą ir pipirų žirnelius. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Iš anksto supjaustytas daržoves sudėkite į puodą su marinatu. Pastatykite puodą ant ugnies ir palaukite, kol užvirs. Po to daržoves nusausinkite sietelyje, kad išsiskirtų drėgmės perteklius.
Žingsnis 3
Surinkite patiekalą. Įkaitinkite sausą keptuvę ir sudėkite ant jos bagetės riekeles. Kepkite, kol apskrus. Iškeptas duonos riekes įtrinkite česnaku, ant viršaus atsargiai sudėkite daržovių mišinį.
Kategorijos