Bagetė, įdaryta marinuotomis daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė, įdaryta marinuotomis daržovėmis

XX a. pradžioje kepėjai naudojo pagreitintą bagetės paruošimo būdą, tačiau kiek vėliau - to paties amžiaus viduryje - skonio žinovai vis dėlto sugrąžino ilgą fermentacijos procesą. Jis buvo paremtas iš Lenkijos kilusia Pulish technologija. Marinuotomis daržovėmis įdaryta bagetė yra skanus maistingas patiekalas. Daržovės gerai virškinamos, pamaitina organizmą vertingomis medžiagomis jo neapkraudamos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
62 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė, įdaryta marinuotomis daržovėmis Žingsnis 1
Paruoškite daržovių marinatą. Į puodą supilkite vandenį, supilkite actą, augalinį aliejų, cukrų, druską, lauro lapą ir pipirų žirnelius. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė, įdaryta marinuotomis daržovėmis Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Iš anksto supjaustytas daržoves sudėkite į puodą su marinatu. Pastatykite puodą ant ugnies ir palaukite, kol užvirs. Po to daržoves nusausinkite sietelyje, kad išsiskirtų drėgmės perteklius.

Žingsnis 3

Bagetė, įdaryta marinuotomis daržovėmis Žingsnis 3
Surinkite patiekalą. Įkaitinkite sausą keptuvę ir sudėkite ant jos bagetės riekeles. Kepkite, kol apskrus. Iškeptas duonos riekes įtrinkite česnaku, ant viršaus atsargiai sudėkite daržovių mišinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos