Bagetė ir kiaušinis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė ir kiaušinis

Tiems, kuriems jau atsibodo tradiciniai pusryčiai su kiaušiniene ar omletu, būtinai reikėtų paragauti bagetės su kiaušiniene. Ji paruošiama kuo greičiau ir taip pat suvalgoma. Jei norima, vištų kiaušinius galima pakeisti putpelių kiaušiniais, tuomet jų kiekį reikėtų padidinti 3-4 kartus. Jei ūkininkų turguje pavyko nusipirkti žąsų kiaušinių, drąsiai kepkite bagetę su jais. Vienas žąsies kiaušinis žmogui suteikia beveik 9 % kalcio, apie 30 % geležies ir 20 % vitamino A paros normos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė ir kiaušinis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius. Sūrį susmulkinkite vidutinio dydžio tarka. Supilkite sūrį į kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė ir kiaušinis Žingsnis 2
Suformuokite bagetę. Nupjaukite viršutinę bagetės plutelę ir išimkite didžiąją dalį minkštimo. Likusį minkštimą suplokite. Aptepkite duonelę įdaru. Sudėkite gabalėlius ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę 6-8 minutėms. Tada išimkite skardą, uždenkite bagetes folija ir palikite kepti dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos