Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė mikrobangų krosnelėje
Paplitęs įsitikinimas, kad prancūziška duona, kurios tekstūra yra erdvi, yra austrų inžinieriaus Augusto Zango, Paryžiuje atidariusio Vienos kepyklą, nuopelnas. Tačiau knygoje "Apie bagetę" rašoma, kad pirmosios bagetės atsirado gerokai anksčiau nei ši kepykla ir tuo pačiu patyrė daugybę pokyčių. Mikrobangų krosnelėje kepta bagetė su vištiena ir morkomis tinka maistingam užkandžiui arba sotiems pusryčiams. Rūkyta vištiena suteiks organizmui energijos, o korėjietiškos morkos normalizuos žarnyną ir pagreitins medžiagų apykaitą.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite rūkytą vištieną ir sudėkite ją į atskirą dubenį. Į tą patį dubenį sudėkite korėjietiškas morkas. Jei ji atrodo stambi, susmulkinkite ją peiliu. Į ingredientus sudėkite tarkuotą sūrį, mišinį užtepkite majonezu ir kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Pusę bagetės perpjaukite išilgai per pusę. Ant pjūvio dėkite paruoštą įdarą. Sumuštinius 1 minutę pašildykite 850 W mikrobangų krosnelėje.
Kategorijos