Bagetė mikrobangų krosnelėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė mikrobangų krosnelėje

Paplitęs įsitikinimas, kad prancūziška duona, kurios tekstūra yra erdvi, yra austrų inžinieriaus Augusto Zango, Paryžiuje atidariusio Vienos kepyklą, nuopelnas. Tačiau knygoje "Apie bagetę" rašoma, kad pirmosios bagetės atsirado gerokai anksčiau nei ši kepykla ir tuo pačiu patyrė daugybę pokyčių. Mikrobangų krosnelėje kepta bagetė su vištiena ir morkomis tinka maistingam užkandžiui arba sotiems pusryčiams. Rūkyta vištiena suteiks organizmui energijos, o korėjietiškos morkos normalizuos žarnyną ir pagreitins medžiagų apykaitą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė mikrobangų krosnelėje Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite rūkytą vištieną ir sudėkite ją į atskirą dubenį. Į tą patį dubenį sudėkite korėjietiškas morkas. Jei ji atrodo stambi, susmulkinkite ją peiliu. Į ingredientus sudėkite tarkuotą sūrį, mišinį užtepkite majonezu ir kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė mikrobangų krosnelėje Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Pusę bagetės perpjaukite išilgai per pusę. Ant pjūvio dėkite paruoštą įdarą. Sumuštinius 1 minutę pašildykite 850 W mikrobangų krosnelėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos