Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė multicooker keptuvėje
Laiko trūkumas minkyti ir pjaustyti tešlą nėra priežastis atsisakyti malonumo valgyti naminę duoną. Bagetę galite išsikepti daugiafunkcinėje keptuvėje. Produktų rinkinys tradicinis - miltai, vanduo, mielės ir druska. Miltai turėtų būti aukščiausios rūšies, su dideliu glitimo kiekiu. Jei pageidaujate, dalį kvietinių miltų galima pakeisti kukurūzų arba avižiniais miltais. Jei norite papildomų skonių, į tešlą galite įmaišyti šiek tiek tarkuoto parmezano arba džiovintų prieskoninių žolelių, krapų ar Provanso žolelių.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite miltus, druską, mieles, vandenį ir vandenį ir užminkykite minkštą tešlą. Darbo stalą pabarstykite miltais, sudėkite ant jo tešlą ir išminkykite ją į sluoksnį. Tada sudėkite ją keliais sluoksniais, perkelkite į gilų dubenį, uždenkite maistine plėvele ir nusiųskite į šaldytuvą bent 12 valandų.
Žingsnis 2
Suformuokite bagetę. Iškilusią tešlą išimkite iš šaldytuvo ir išminkykite. Suformuokite ritinėlį, tada susukite į bagelį ir įdėkite į daugiaryžio dubenį. Įjunkite prietaisą kaitinti ir palikite 15 minučių. Tada išjunkite multicookerį ir 1 valandą palaikykite tešlą po uždaru dangčiu.
Žingsnis 3
Iškepkite bagetę multicooker keptuvėje. Po valandos nustatykite "Kepimo" režimą ir laikmatį 60 minučių. Baigę kepti, naudodami garų įdėklą apverskite gaminį į kitą pusę ir kepkite dar pusvalandį. Tada išimkite bagetę iš multicookerio ir leiskite atvėsti.
Kategorijos