Bagetė multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė multicooker keptuvėje

Laiko trūkumas minkyti ir pjaustyti tešlą nėra priežastis atsisakyti malonumo valgyti naminę duoną. Bagetę galite išsikepti daugiafunkcinėje keptuvėje. Produktų rinkinys tradicinis - miltai, vanduo, mielės ir druska. Miltai turėtų būti aukščiausios rūšies, su dideliu glitimo kiekiu. Jei pageidaujate, dalį kvietinių miltų galima pakeisti kukurūzų arba avižiniais miltais. Jei norite papildomų skonių, į tešlą galite įmaišyti šiek tiek tarkuoto parmezano arba džiovintų prieskoninių žolelių, krapų ar Provanso žolelių.
Gaminimo laikas
910 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
6 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite miltus, druską, mieles, vandenį ir vandenį ir užminkykite minkštą tešlą. Darbo stalą pabarstykite miltais, sudėkite ant jo tešlą ir išminkykite ją į sluoksnį. Tada sudėkite ją keliais sluoksniais, perkelkite į gilų dubenį, uždenkite maistine plėvele ir nusiųskite į šaldytuvą bent 12 valandų.

Žingsnis 2

Bagetė multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Suformuokite bagetę. Iškilusią tešlą išimkite iš šaldytuvo ir išminkykite. Suformuokite ritinėlį, tada susukite į bagelį ir įdėkite į daugiaryžio dubenį. Įjunkite prietaisą kaitinti ir palikite 15 minučių. Tada išjunkite multicookerį ir 1 valandą palaikykite tešlą po uždaru dangčiu.

Žingsnis 3

Bagetė multicooker keptuvėje Žingsnis 3
Iškepkite bagetę multicooker keptuvėje. Po valandos nustatykite "Kepimo" režimą ir laikmatį 60 minučių. Baigę kepti, naudodami garų įdėklą apverskite gaminį į kitą pusę ir kepkite dar pusvalandį. Tada išimkite bagetę iš multicookerio ir leiskite atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos