Bagetė pergamente pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė pergamente

Pergamentinis popierius sukuria ploną oro sluoksnį tarp padėklo ir bagetės, kuris padeda reguliuoti temperatūrą ir neutralizuoti karštus taškus. Bagetė iškepa tolygiai ir yra verta tradicinio prancūziško konkurso dėl geriausios Paryžiaus bagetės vardo, kuriame gaminiai vertinami pagal 5 kriterijus: kepimo, skonio, minkštimo, alveolės struktūros ir išvaizdos. Laimėjus konkursą, suteikiama teisė Prancūzijos prezidentui vienerius metus kasdien kepti po 25 bagetes.
Gaminimo laikas
215 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
6 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė pergamente Žingsnis 1
Sumaišykite produktus, skirtus apkepui: sumaišykite vandenį su mielėmis, 2 valgomaisiais šaukštais miltų, druska ir cukrumi. Viską sumaišykite ir palikite 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Bagetė pergamente Žingsnis 2
Palaipsniui į masę įmaišykite miltus. Gerai išminkykite tešlą ir padalykite į tris dalis. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 40 minučių kambario temperatūroje.

Žingsnis 3

Bagetė pergamente Žingsnis 3
Darbo paviršių pabarstykite miltais. Kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite į 0,5 cm storio pyragą, susukite į ritinėlį ir užspauskite kraštus. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu.

Žingsnis 4

Bagetė pergamente Žingsnis 4
Dėkite bagetes ant pergamento. Pakelkite pergamentą ir tarp bagučių padarykite perlenkimo užtvarą. Iš šonų sudėkite susuktus rankšluosčius. Viršų taip pat uždenkite drėgnu rankšluosčiu. Leiskite pailsėti 90 minučių.

Žingsnis 5

Bagetė pergamente Žingsnis 5
Nuimkite rankšluosčius ir ištieskite pergamentą. Bagetėse įstrižu kampu padarykite kelis įpjovimus. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos