Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su abrikosais
Bagetė su abrikosais yra ne tik malonus, bet ir naudingas kepinys. abrikosai - tai džiovinti abrikosai, kurie turi tonizuojančių savybių, apsaugo nuo mažakraujystės, širdies ligų ir gerina regėjimą. Abrikosus rinkitės atsakingai. Natūralūs džiovinti vaisiai turėtų būti ne tokie ryškūs kaip švieži abrikosai, be patrauklaus blizgesio ir apvalių formų. Ryški spalva rodo, kad juose yra cheminių medžiagų. Prieš vartojimą abrikosus reikėtų nuplauti šiltame vandenyje.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į pašildytą vandenį supilkite mieles, suberkite cukrų, druską ir miltus. Sumaišykite produktus ir užminkykite tešlą. Uždenkite indą ir 3-4 val. pastatykite į karštį.
Žingsnis 2
Sudėkite abrikosus į tešlą. Pabarstykite darbo stalą miltais, sudėkite ant jo tešlą ir minkykite, kol taps elastinga. Sudėkite abrikosus ir toliau minkykite, kol džiovinti vaisiai tolygiai pasiskirstys.
Žingsnis 3
Padarykite tešlos gabalėlius. Padalykite tešlą į dvi lygias dalis, suformuokite iš jų ritinį, pabarstykite miltais ir palikite pastovėti šiltoje vietoje apie 1,5 valandos. Po to sudėkite ruošinius ant kepimo skardos ir siųskite į iki 220 °C įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms.
Kategorijos