Bagetė su abrikosų džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su abrikosų džemu

Bagetė su abrikosų uogiene - išskirtinis ir neįprastas skanėstas, puikiai tinkantis pusryčiams ar arbatos vakarėliui. Bagetė, iš abiejų pusių apkepta kiaušinių mišinyje, kad susidarytų traški plutelė, su saldžiu abrikosų ir grietinėlės įdaru viduje, puikiai išlaiko formą ir gražiai atrodo patiekiama. Gintarinė abrikosų uogienė pati savaime pasižymi ryškiu skoniu ir aromatu, o kartu su kreminiu sūriu abrikosų skonis atsiveria iš visai kitos pusės.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
244 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su abrikosų džemu Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių masę ir įdarą. Kiaušinį su pienu ir cinamonu lengvai suplakite plaktuvu. Kitame dubenyje sumaišykite abrikosų uogienę ir sūrį.

Žingsnis 2

Bagetė su abrikosų džemu Žingsnis 2
Paruoškite bagetę. Į kiekvienos bagetės kišenėlę įdėkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro, pamerkite bagetę į kiaušinių masę ir palaikykite 30 sekundžių.

Žingsnis 3

Bagetė su abrikosų džemu Žingsnis 3
Paskrudinkite bagetę. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kepkite bagetę ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos