Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su abrikosų džemu
Bagetė su abrikosų uogiene - išskirtinis ir neįprastas skanėstas, puikiai tinkantis pusryčiams ar arbatos vakarėliui. Bagetė, iš abiejų pusių apkepta kiaušinių mišinyje, kad susidarytų traški plutelė, su saldžiu abrikosų ir grietinėlės įdaru viduje, puikiai išlaiko formą ir gražiai atrodo patiekiama. Gintarinė abrikosų uogienė pati savaime pasižymi ryškiu skoniu ir aromatu, o kartu su kreminiu sūriu abrikosų skonis atsiveria iš visai kitos pusės.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių masę ir įdarą. Kiaušinį su pienu ir cinamonu lengvai suplakite plaktuvu. Kitame dubenyje sumaišykite abrikosų uogienę ir sūrį.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę. Į kiekvienos bagetės kišenėlę įdėkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro, pamerkite bagetę į kiaušinių masę ir palaikykite 30 sekundžių.
Žingsnis 3
Paskrudinkite bagetę. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kepkite bagetę ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos