Bagetė su aviečių džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su aviečių džemu

Bagetė su aviečių uogiene ir Kamambero sūriu - subtilus ir skanus desertas, kurį labai lengva paruošti. Kamambero sūris atsiskleidžia kartu su saldžia uogiene, kuriai galima naudoti ne tik aviečių, bet ir persikų ar kriaušių uogienę. Daugelyje Europos šalių tokie sumuštiniai yra dažnas sveikų pusryčių atributas, nes jie gali suteikti energijos visai dienai.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
286 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su aviečių džemu Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Bagetę supjaustykite skersai 1 cm storio riekelėmis. Kiekvieną riekelę patepkite aviečių džemu.

Žingsnis 2

Bagetė su aviečių džemu Žingsnis 2
Sudėkite sumuštinius. Supjaustykite kamamberą plonais griežinėliais. Ant kiekvienos kitos bagetės riekelės uždėkite po sūrio griežinėlį. Ant viršaus uždėkite dar vieną bagetės riekelę.

Žingsnis 3

Bagetė su aviečių džemu Žingsnis 3
Kepkite sumuštinius. Gautus sumuštinius kepkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos