Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su aviečių džemu
Bagetė su aviečių uogiene ir Kamambero sūriu - subtilus ir skanus desertas, kurį labai lengva paruošti. Kamambero sūris atsiskleidžia kartu su saldžia uogiene, kuriai galima naudoti ne tik aviečių, bet ir persikų ar kriaušių uogienę. Daugelyje Europos šalių tokie sumuštiniai yra dažnas sveikų pusryčių atributas, nes jie gali suteikti energijos visai dienai.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Bagetę supjaustykite skersai 1 cm storio riekelėmis. Kiekvieną riekelę patepkite aviečių džemu.
Žingsnis 2
Sudėkite sumuštinius. Supjaustykite kamamberą plonais griežinėliais. Ant kiekvienos kitos bagetės riekelės uždėkite po sūrio griežinėlį. Ant viršaus uždėkite dar vieną bagetės riekelę.
Žingsnis 3
Kepkite sumuštinius. Gautus sumuštinius kepkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos