Bagetė su avižiniais miltais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su avižiniais miltais

Jei bent kartą patys pasigaminsite bagetę, tikrai norėsite pakartoti šią patirtį. Kvapni bagetės pluta ir minkšti trupiniai skatina eksperimentuoti, ieškoti naujų skonių ir kepti įvairias variacijas. Pabandykite išsikepti bagetę su avižiniais miltais, kuriuos galite pasigaminti patys susmulkinę avižinius dribsnius. Tešla bus oro ir minkšta, jei ją išminkysite ir paliksite 12 valandų.
Gaminimo laikas
830 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su avižiniais miltais Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į dubenį su kvietiniais ir avižiniais miltais suberkite druską ir mieles. Išmaišykite ir supilkite šiltą vandenį. Dar kartą gerai išmaišykite, kad gautųsi šiek tiek lipni, vienalytė masė. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir padėkite į šiltą vietą 12 valandų. Per tą laiką tešla turėtų pakilti, jos paviršiuje atsiras burbuliukų.

Žingsnis 2

Bagetė su avižiniais miltais Žingsnis 2
Suformuokite bagetes. Pabarstykite stalą miltais ir dėkite ant jo tešlą. Ištieskite ją į stačiakampį ir užlenkite kraštus nuo krašto į vidurį. Tokiu pat būdu užlenkite viršutinį ir apatinį kraštus link centro. Taip sulenkite tešlą dar du kartus. Padalykite tešlą į dvi dalis ir suformuokite bagetes. Dėkite bagetes į kepimo indą ir palikite 30 minučių pastovėti.

Žingsnis 3

Bagetė su avižiniais miltais Žingsnis 3
Iškepkite bagetę su avižiniais miltais. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių pagal Celsijų. Bagetėse padarykite įpjovas ir dėkite jas kepti 30 minučių. Į orkaitės dugną įpilkite dubenį su vandeniu. Išimkite bagetes iš orkaitės ir leiskite joms atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos