Bagetė su baltosiomis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su baltosiomis pupelėmis

Bagetė yra puikus pagrindas sumuštiniams ir užkandžiams, o jei įdarui naudosite baltąsias pupeles, turėsite lengvą, bet maistingą baltyminį užkandį. Pupelių baltymai yra panašūs į mėsos baltymus ir organizmas juos suvirškina 75 %, o pupelėse yra daugiau baltymų nei vištienoje. XIX a. Prancūzijoje, Napoleono valdymo laikotarpiu, pupelės buvo specialiai įtraukiamos į kareivių racioną, kad jie turėtų stiprius raumenis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su baltosiomis pupelėmis Žingsnis 1
Paruoškite baltųjų pupelių pastą. Sutrinkite baltąsias pupeles šakute iki pastos. Dubenyje sumaišykite pupeles, saulėje džiovintus pomidorus, petražoles, virtus kiaušinius, sūrį, druską, juoduosius pipirus ir alyvuogių aliejų. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su baltosiomis pupelėmis Žingsnis 2
Paskrudinkite bagetę su pupelėmis. Bagetę supjaustykite 1-1,5 cm storio riekelėmis ir apkepkite ant sausos grilio keptuvės arba orkaitėje ant pergamento, kol apskrus. Ant duonos riekelių užtepkite pupelių masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos