Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su baltosiomis pupelėmis
Bagetė yra puikus pagrindas sumuštiniams ir užkandžiams, o jei įdarui naudosite baltąsias pupeles, turėsite lengvą, bet maistingą baltyminį užkandį. Pupelių baltymai yra panašūs į mėsos baltymus ir organizmas juos suvirškina 75 %, o pupelėse yra daugiau baltymų nei vištienoje. XIX a. Prancūzijoje, Napoleono valdymo laikotarpiu, pupelės buvo specialiai įtraukiamos į kareivių racioną, kad jie turėtų stiprius raumenis.
Žingsnis 1
Paruoškite baltųjų pupelių pastą. Sutrinkite baltąsias pupeles šakute iki pastos. Dubenyje sumaišykite pupeles, saulėje džiovintus pomidorus, petražoles, virtus kiaušinius, sūrį, druską, juoduosius pipirus ir alyvuogių aliejų. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paskrudinkite bagetę su pupelėmis. Bagetę supjaustykite 1-1,5 cm storio riekelėmis ir apkepkite ant sausos grilio keptuvės arba orkaitėje ant pergamento, kol apskrus. Ant duonos riekelių užtepkite pupelių masės.
Kategorijos